Zangeres Britney Spears. Beeld © ANP

Britney uit zorgen op Instagram: ‘Bang iets verkeerd te doen’

16 oktober 2021 14:09

Hoewel haar vader niet langer actief is als haar curator, betekent dat niet dat Britney Spears (39) zich vrij voelt. De zangeres laat op haar Instagram weten dat ze bang is om iets verkeerds te doen nu ze niet meer onder toezicht staat.

'Ik heb zo lang gewacht om bevrijd te zijn, maar nu het zover is ben ik bang om ook maar iets te doen. Omdat ik bang ben om een fout te maken', aldus de zangeres. Vorige maand besloot de rechter om vader Jamie te schorsen als curator van de artieste, dus als toezichthouder. Een boekhouder heeft dit tijdelijk overgenomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voogdijregeling Britney Spears geldt nog steeds

In haar bericht noemt ze een aantal dingen waar ze voor vreest, zoals de paparazzi die haar achtervolgen waar ze ook maar heen gaat. 'Het is alsof ze willen dat ik weer iets geks doe', vertelt Britney, die in 2006 een inzinking kreeg voor de lenzen van de fotografen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears krijgt puppy van verloofde

Haar angst om weer de bocht uit de vliegen is naar eigen zeggen gegroeid door het curatorschap. Maar ze is van plan om 'het allemaal wat anders aan te pakken' vanaf nu. Ze heeft geen behoefte om in de schijnwerpers te treden en is ook nog niet van plan om een interview te geven. 'En als ik dat al ga doen, wens ik mijn familie sterkte', schrijft de zangeres sarcastisch.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Unieke beelden: dit zijn de zoons van Britney Spears

Ze plaatst er een foto bij van een kerstboom, die ze nu al heeft opgetuigd. 'Waarom niet? Ik geloof dat geluk in een klein hoekje schuilt en daar wil ik meer aandacht voor hebben.'

 

Britney liet eerder nog weten dat ze zich misbruikt voelt door het curatorschap van haar vader. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!