Spike Beeld © ANP

Spike van DI-RECT vader geworden van dochtertje

17 oktober 2021 15:26

Gitarist Spike van Zoest (37) - bekend van de Haagse rockband DI-RECT - is vader geworden. Zijn verloofde Bella Hay (31) is 28 september bevallen van dochtertje Lotus, zo maakt de trotse vader bekend op zijn Instagram.

''Lotus besloot na ruim 32 weken zwangerschap wel klaar te zijn voor de wereld, ondanks dat wij daar heel andere gedachten over hadden''

Inmiddels is het kindje van Spike en Bella bijna drie weken oud, maar het stel brengt het nieuws nu pas naar buiten. Lotus is namelijk veel te vroeg geboren. 'Lotus besloot na ruim 32 weken zwangerschap wel klaar te zijn voor de wereld, ondanks dat wij daar heel andere gedachten over hadden’, schrijft de gitarist. 

De zwangerschap verliep goed, maar daar kwam na 32 weken onverwachts een einde aan: 'Na een zorgeloze zwangerschap zonder al te veel kwaaltjes liet de 28e van september helaas Bella’s placenta los’. Hij vervolgt: 'Gelukkig hebben we meteen een ambulance gebeld en lag ze binnen no time in de operatie kamer om een spoed keizersnee te ondergaan'

Het kleine wondertje maakt het goed. 'Lotus heeft het vanaf daar fantastisch gedaan: ze mocht al snel van de beademing en infuusjes af’, aldus Spike.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Spike van DI-RECT wordt vader

Meerdere bekende vrienden van Spike feliciteren de kersverse ouders. 'Gefeliciteerd Bella en Spike! Fijn dat alles goed gaat’, reageert voormalig schaatser Mark Tuitert. Fotograaf William Rutten schrijft: 'Gefeliciteerd lieverds! Prachtige naam!’. Zangeres Ilse de Lange laat een hartje achter onder de foto.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

DI-RECT geeft bevrijdingsconcert vanuit Madurodam

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!