Beeld © ANP

Kardashians reageren dolblij op verloving Kourtney en Travis

18 oktober 2021 07:52

Het lijkt er op dat Travis Barker (45) meer dan goedgekeurd is door de Kardashians. Op Instagram reageren de zussen van Kourtney Kardashian (42) verheugd op het nieuws dat de twee verloofd zijn.

"Voor altijd"

'Kravis forever' zo schrijft Kim in haar Stories waar een video van het zoenende paar te zien is. Ook halfzusjes Kylie en Kendall hebben foto's gedeeld van het bijzondere moment. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kourtney Kardashian zegt 'ja' tegen huwelijksaanzoek Travis Barker

Travis, die drummer is van de band Blink-182 had het aanzoek gister groot aangepakt. Zo had hij het strand waarop hij op zijn knieën ging versierd met honderden rozen en kaarsen. Kourtney heeft op Instagram een foto van het bijzondere moment gedeeld met het bijschrift 'Voor altijd'. Travis plaatste ook nog verschillende video’s van het diner dat volgde op de verloving. Hierbij waren familieleden en vrienden aanwezig. Ook moeder Kris was erbij, maar zij heeft online nog niet gereageerd op het nieuws

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans Kourtney Kardashian prijzen haar na foto met cellulite

Kourtney en Travis zijn pas sinds begin dit jaar samen, maar waren we al jarenlang vrienden. Het is de eerste keer dat de realityster in het huwelijk zal treden, want hoewel ze 3 kinderen heeft met haar ex Scott Disick, trouwden de twee nooit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Travis Barker overwint angst en vliegt weer 13 jaar na dodelijk vliegtuigongeluk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!