Beeld © Instagram @rowenna_vdl

Donny en Rowenna van Love Island maken relatie officieel

18 oktober 2021 11:36

Leuk nieuws voor 'Love Island'-fans die iets moois zagen opbloeien tussen Donny en Rowenna. De tortelduifjes, en finalisten van het afgelopen seizoen, hebben maanden na de opnames hun relatie officieel gemaakt.

"Dat gaan we gewoon uitzoeken en hopen op een mooie toekomst"

Donny en Rowenna bewijzen dat er wél liefde kan opbloeien als je meedoet aan een liefdesprogramma. Ze verbleven vijf weken in de Love Island-villa, maar van een officiële relatie was direct na de opnames in juni nog geen sprake. Tot nu. Donny omschrijft Rowenna als 'officieel mijn meisje' op Instagram en drinkt daar samen met zijn kersverse vriendin een glaasje champagne op. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-liefjes Donny en Rowenna zetten volgende stap in Nederland

Dat ze een leeftijdsverschil van zeven jaar hebben, is geen struikelblok voor het koppel. "Uiteindelijk gaat het gewoon om het gevoel dat wij hebben, dat zit gewoon goed", vertelt een verliefde Rowenna eerder al in Love Check-up. "Het is aan ons om het tegendeel te bewijzen en dat gaan we ook zeker doen", vult Donny haar aan.

Het is geen geheim dat de twee flink aan het daten zijn geslagen na het programma. "In Nederland gaan we goed uitzoeken hoe en wat (...) We hebben het al veel over de toekomst gehad en in Nederland gaan we elkaar zeker blijven opzoeken en daten we vooral even verder. Maar we gaan ook elkaars ouders ontmoeten, vrienden, lekker uiteten; dat zijn echt belangrijke elementen om iets aan te kunnen gaan. Dat gaan we gewoon uitzoeken en hopen op een mooie toekomst", zei Rowenna destijds over hun prille liefde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joey en Luna van Love Island zijn officieel een setje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!