Beeld © ANP

Relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker in vogelvlucht

18 oktober 2021 14:56

Kim Kardashian (40) zal het er ongetwijfeld mee eens zijn: haar zus Kourtney (42) is niet langer 'the least exciting to look at'. Sinds haar relatie met haar verloofde Travis Barker (45) is ze weer volop in de publiciteit en komt haar sensuele kant steeds meer naar buiten. En dat binnen één jaar tijd. Hoog tijd om hun relatie eens onder de loep te nemen.

September 2018 - februari 2019

Nadat Kourtney haar relatie met Scott Disick in 2015 beëindigd, wordt ze aan verschillende mannen gelinkt. Eén van hen is Travis Barker. De twee worden meerdere keren samen gesignaleerd. Vaak gaan ze uiteten of volgen ze een kerkdienst.

Of er destijds al sprake is van een romance, is onbekend. De twee zijn al een hele tijd bevriend én buren: ze wonen in dezelfde gated community in Los Angeles. De Barkers komen al jaren bij de Kardashians over de vloer en maken zelfs hun opwachting in Keeping Up With The Kardashians. 

Realityshows zijn Travis niet onbekend. Tussen 2004 en 2008 maakt hij samen met zijn inmiddels ex-vrouw Shanna Moakler Meet The Barkers. Samen hebben ze twee kinderen: dochter Alabama en zoon Landon. Kourtney heeft drie kinderen met Scott Disick: Mason, Penelope en Reign. 

Januari 2021

Dat hun vriendschap een romantisch tintje heeft gekregen, blijkt wel uit de berichten die Travis achterlaat bij de (vaak sexy) Instagram-foto's van Kourtney. De geruchten dat de twee daten laaien weer op. Pas sinds hun samenkomst in het Palm Springs-huis van moeder Kris Jenner slaat de vonk écht over tussen de twee en maken ze hun relatie officieel. Later wordt duidelijk dat ze al een paar maanden aan het daten zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kourtney Kardashian bevestigt relatie met Travis Barker

Februari 2021

Het duurt vervolgens niet heel lang voordat het koppel 'Instagram-official' wordt. Ze plaatsen beiden een foto waarop te zien is dat ze elkaars handen vasthouden in de auto. 

April 2021

De 42ste verjaardag van Kourtney op 18 april wordt door Travis groots gevierd. Hij heeft een speciaal kunstwerk van witte gardenia's en tulpen laten maken dat aan het plafond is gehangen. Ook is dit het startsein van hun pda: public displays of affection. De twee worden op de gevoelige plaat vastgelegd tijdens een vurige zoensessie, waarvan nog velen mogen volgen... 

Travis laat ondertussen zijn liefde voor Kourtney vereeuwigen op zijn lichaam met een tatoeage. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Travis Barker tatoeëert naam Kourtney op zijn borst

Juni 2021

Terwijl het koppel het ene na het andere pikante kiekje deelt waarop vaker wel dan niet gezoend wordt, doen de eerste geruchten over een mogelijke verloving in juni al de ronde als het stel krap zes maanden samen is. 

Augustus 2021

Een nieuwe mijlpaal in de relatie van Travis en Kourtney. Na een traumatisch vliegtuigongeluk in 2008 lijkt het erop dat Travis nooit meer zal vliegen, totdat Kourtney hem weet te overtuigen. De drummer plaatst een foto en de tekst 'met jou is alles mogelijk'. De reis brengt hen naar Italië, waar uiteraard weer de nodige verliefde kiekjes worden gedeeld met de rest van de wereld. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Travis Barker overwint angst en vliegt weer 13 jaar na dodelijk vliegtuigongeluk

September 2021

In het magazine Nylon blikt Travis terug op de eerste vlucht die hij in meer dan tien jaar heeft gemaakt. "Ik heb een deal met haar gemaakt, nadat ze net tegen me had gezegd: 'Ik zou heel graag zoveel met je willen reizen. Ik wil met je naar Italië. Ik wil met je naar Cabo. Ik wil met je naar Parijs. Ik wil met je naar Bora Bora'", aldus Travis.

"En ik zei: 'Nou, als de dag komt dat je wilt vliegen, zeg ik je dat ik met je meega. Ik zou alles met je doen. Breng me 24 uur van tevoren op de hoogte.' En dat is wat ze deed."

Om hun liefde nog eens extra te tonen staat het koppel niet veel later te tongen op de rode loper van de VMA's én op de wc's.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kourtney Kardashian zegt 'ja' tegen huwelijksaanzoek Travis Barker

Oktober 2021

Eindelijk wordt er ruchtbaarheid gegeven aan de verlovingsgeruchten. Op 16 oktober gaat Travis op één knie op het strand in Santa Barbara in een bloemenzee van rode rozen. Tijdens het huwelijksaanzoek zijn er een paar familieleden aanwezig. Het antwoord van Kourtney op het aanzoek is uiteraard 'ja'. Op Instagram bevestigt ze het nieuws met twee foto's en de tekst 'voor altijd'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kardashians reageren dolblij op verloving Kourtney en Travis

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!