Kourtney Kardashian en Travis Baker Beeld © ANP

Peperdure verlovingsring Kourtney mede-ontworpen door Travis

19 oktober 2021 03:05

De peperdure diamanten verlovingsring die Kourtney Kardashian (42) van Travis Barker (45) om haar vinger geschoven kreeg, is volgens juwelier Lorraine Schwartz in nauwe samenwerking met de blink-182 drummer gemaakt. Dit meldt 'People'.

"Hij was heel erg betrokken bij het ontwerpen van de ring"

"Het is een prachtig geslepen diamant, die zorgvuldig is uitgezocht door Travis. Hij was heel erg betrokken bij het ontwerpen van de ring en had precies voor ogen wat hij Kourtney wilde geven. Het eindresultaat is prachtig en nog belangrijker is dat ze samen gelukkig zijn," aldus Lorraine.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kardashians reageren dolblij op verloving Kourtney en Travis

Lorraine is geen onbekende bij de Kardashian-Jenner familie. Zo ontwierp ze onder meer de verlovingsringen die Kim Kardashian kreeg van haar ex-mannen Kris Humphries en Kanye West. Daarnaast maakte ze ook de verlovingsring die Jay-Z aan Beyoncé gaf en straalden actrices Angelina Jolie en Blake Lively met haar ontwerpen op de rode loper in Hollywood.

Fans die hopen iets meer dan alleen wat paparazzifoto's van het 'Kravis' aanzoek te zien, mogen voorzichtig hopen alles uiteindelijk terug te zien in de nieuwe show die de Kardashians voor Hulu maken. Volgens bronnen werd alles gefilmd en was de familie daarom ook aanwezig.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans Kourtney Kardashian prijzen haar na foto met cellulite

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!