Ali B Beeld © ANP

Ali B maakt spierbal, eh, vuist tegen kritiek op photoshoppende BN'ers

19 oktober 2021 13:51

BN'ers photoshoppen er soms lustig op los met z’n allen. Hoort erbij anno 2021 zou je denken, maar menig volger vindt het de grootste schande. Als deze zogeheten 'photoshop-politie' iemand betrapt, wordt de persoon in kwestie meteen terechtgewezen. Ali B (40) is helemaal klaar met dit groepje, zo lijkt het.

"Ik zag dat de Instagram-politie zich weer ging bemoeien met photoshoppende BN'ers"

Ali deelt regelmatig foto’s van zijn getrainde lichaam, maar zijn spiermassa heeft nu ineens wel héél veel vooruitgang geboekt.  'Ik zag dat de Instagram-politie zich weer ging bemoeien met photoshoppende BN’ers en ik wordt daar een beetje (spier)baldadig van’, schrijft de (woordg)rapper op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Britney Spears betrapt op pijnlijke Photoshop-fail van naaktfoto

Uiteraard is de foto van Ali flink gephotoshopt. Die knipoog is doelbewust: de rapper verwijst waarschijnlijk op de commotie die gisteren ontstond rond een foto van Nikkie Plessen. Een gezellig vakantiekiekje dat op haar Instagram-pagina verscheen, was niet helemaal onbewerkt gebleven. Meerdere mensen ontdekten het foutje - te zien aan een vervormde trap naast haar been - en gingen nog net niet met de hooivorken achter Nikkie aan. Zo noemde presentator Tim den Besten de fotobewerking ‘gestoord' in zijn eigen Instagram Story. Gelukkig pakt Ali het een stuk vriendelijker aan. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mascha Feoktistova eiste dat cover niet gephotoshopt werd

Afgelopen zaterdag verscheen Ali's vierdelige documentaireserie Ali Bouali bij Videoland. De beelden daarin zijn bepaald niet geshopt. In de Videoland Original geeft de rapper namelijk een eerlijk kijkje in zijn privéleven en vertelt hij voor het eerst over heftige gebeurtenissen in zijn leven, van verslavingen tot geweld. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!