Kourtney Kardashian, Travis Barker en Scott Disick Beeld © Getty Images

Scott Disick 'woest' om verloving Kourtney Kardashian en Travis Barker

19 oktober 2021 14:36

Scott Disick (38) vindt het maar niks dat zijn ex-vriendin Kourtney Kardashian (42) is verloofd. Ingewijden vertellen aan 'Entertainment Tonigh't dat de realityster boos is dat zijn ex afgelopen weekend 'ja' heeft gezegd tegen het aanzoek van Travis Barker (45).

"Scott zou terug willen naar de tijd dat hij en Kourtney gewoon samen het co-ouderschap deelden zonder andere betrokkenen"

"Scott is helemaal niet blij met de verloving van Kourtney en Travis", vertelt een 'goede vriend' van Disick. "Hij heeft momenteel zelf geen relatie en is eenzaam. Hij is erg jaloers dat het zo lekker gaat met Kourtney. Scott zou terug willen naar de tijd dat hij en Kourtney gewoon samen het co-ouderschap deelden zonder andere betrokkenen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peperdure verlovingsring Kourtney mede-ontworpen door Travis

Scott en de Kardashian-telg waren tot en met 2015 samen en hebben drie kinderen. Begin dit jaar kreeg Kourtney een relatie met Travis.

Zus Kim was onlangs ook nog in het nieuws. De selfiequeen nam in Saturday Night Live, hét Amerikaanse sketch-programma, niet alleen zichzelf, maar ook ex-man Kanye en de rest van de familie op de hak. Bekijk het hilarische fragment hieronder:

Kim Kardashian maakt (op hilarische manier) gehakt van familie

01:42
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker in vogelvlucht

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!