Gordon hondje Toto Beeld © Screenshot Instagram

Hond Toto van Gordon op privévliegtuig naar Dubai gezet

19 oktober 2021 18:10

Toto, de bekende Franse bulldog van Gordon (53), geeft iedereen het nakijken. Zijn baasje deelt zojuist op social media dat het hondje op een privévliegtuig naar Dubai is gezet. Daar woont de zanger sinds deze week.

Een paar dagen geleden heeft Gordon vaarwel tegen Nederland gezegd door naar de Verenigde Arabische Emiraten te verhuizen. Zijn vriend Jeffrey is mee om op zo'n vijf uur vliegen van ons land een nieuw leven op te bouwen. Terwijl Goor en zijn vriend naar het schijnt tussen de plebs naar Dubai vliegen, hoeft Toto geen genoegen te nemen met economy class. Met de hashtag privéjet hint Gordon op luxe vervoer voor zijn geliefde viervoeter. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hond Toto van Gordon bijt van zich af na valse geruchten

Onlangs was er nog de nodige commotie in showbizzland toen boze tongen beweerden dat Gordon Toto in Nederland zou achterlaten. Toto himself beet vervolgens op Instagram van zich af, nadat zijn baasje al een pittige boodschap met de wereld deelde. 'Kop omhoog en gewoon doorgaan. Genieten van al dit moois en straks mag ik mee op avontuur!’ blafte Toto toen. Het was niet de eerste keer dat het hondje van de zanger in een negatief daglicht werd gesteld: 

Gordon heeft lak aan kritiek op puppy Toto

00:47
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon slaat van zich af na 'onzinverhalen' over hondje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!