Jamie Foxx Beeld © ANP

Jamie Foxx herdenkt zusje op haar sterfdag: 'Nog steeds verdoofd'

20 oktober 2021 03:38

Een jaar na de dood van zijn zusje Deondra is Jamie Foxx (53) nog altijd in shock om haar overlijden. Dat laat hij op haar sterfdag weten op Instagram. 'Ik ben nog steeds afgestompt, geloof het nog steeds niet. Maar ik koester alle herinneringen aan je. Ik mis mijn zusje', schrijft hij bij een foto.

"Alhoewel mijn pijn onbeschrijflijk is, krijg ik een lach op mijn gezicht als ik aan alle mooie herinneringen denk"

Deondra overleed vorig jaar op 36-jarige leeftijd. Jamie maakte dat nieuws een week na haar dood wereldkundig. 'Alhoewel mijn pijn onbeschrijflijk is, krijg ik een lach op mijn gezicht als ik aan alle mooie herinneringen denk waar ze mij, mijn familie en haar vrienden mee heeft achtergelaten', liet hij toen weten. 'Van dansen in mijn 'Blame It'-videoclip tot dansen bij de Grammy's en dat je ambassadeur werd van de Global Down Syndrom Foundation', schreef hij over Deondra, die het syndroom van Down had.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Jamie Foxx had mentale problemen door zijn bekendheid

Vorige maand, op wat de verjaardag van zijn zusje was geweest, deelde de acteur ook zijn verdriet met zijn volgers. 'Ik kan mijn scherm bijna niet zien door alle tranen. Ik denk vandaag aan je. Aan hoe je lachte met je hele gezicht en mensen in elke situatie aan het lachen kreeg. Soms zit ik 's nacht in bed en denk ik dat ik je lachend van de trap hoor glijden. Maar dat gebeurt nu alleen nog in mijn hoofd en in mijn hart. De prachtige herinnering aan je leeft voort in mij, je familie en iedereen die je kende en van je hield. Man oh man, wat missen we je.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Jamie Foxx aanwezig bij uitvaart George Floyd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!