Linda de Mol en Cécile Narinx Beeld © ANP

Linda de Mol niet blij met kapseladvies van Cécile Narinx: 'Is onzin'

20 oktober 2021 11:56

Presentatrice Linda de Mol (57) is in een gesprek met Nikkie de Jager (27) openhartig over haar eigen look, en dan met name haar bekende, blonde coupe. Ook vertelt Linda dat ze ooit advies heeft gekregen voor een nieuwe haarkleur van journalist Cécile Narinx (51). Zij liet de presentatrice weten dat ze voor een grijze bob moest gaan, maar dit noemt Linda nu 'onzin'.

"Ik moest een grijze bob. Ja, echt, het is tijd om dat los te laten, die meisjeslook"

"Ze had ooit een column geschreven dat dat lange blonde haar echt niet meer kon. Ik moest een grijze bob. Ja, echt, het is tijd om dat los te laten, die meisjeslook", vertelt Linda aan Nikkie, die er nogal verbaasd op reageert. 

Ze vervolgt: "A, ben ik nog helemaal niet grijs, ik heb een paar grijze haren, maar dan moet ik mezelf grijs gaan verven. Maar dan denk je: word ik te oud voor dat lange haar? Nee, ik hou het nog even. Ik heb al besloten dat het onzin was, maar dat lees je dan wel." 

Het hele gesprek tussen Nikkie en Linda is hier terug te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager wil niet in VS wonen: 'Vind het thuis gewoon fijn'

Binnenkort is de presentatrice te zien in de nieuwe film Alles op Tafel. Hierin speelt Linda een gevaarlijk spelletje. Tijdens een etentje moeten namelijk al haar vrienden de telefoon op tafel leggen en elk bericht of belletje met de groep delen. Al snel komen de grootste geheimen aan het licht met alle gevolgen van dien. RTL Boulevard sprak onlangs met Linda over de film en het gesprek is hieronder terug te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maan maakt (carrière)move met zoon Linda de Mol

Linda de Mol en haar partner hebben toegang tot elkaars telefoon

03:31

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!