Monica Geuze Beeld © ANP

Monica Geuze openhartig over haar onzekerheden: 'Vind mezelf niet mooi zonder make-up'

20 oktober 2021 12:59

Monica Geuze (26) werd op jonge leeftijd al opgemaakt door haar nicht en droeg vanaf groep zeven mascara naar school. En hoewel Monica vaak genoeg zonder make-up voor haar vlogcamera verschijnt, vindt ze zichzelf alleen mooi als ze zichzelf opgemaakt en al in de spiegel bekijkt. Fillers gebruikt Monica al sinds haar negentiende, maar ze let er wel op dat het natuurlijk blijft. Dat vertelt ze in de nieuwe 'LINDA.'.

"Ik heb ze in mijn kaaklijn, neus, jukbeenderen en lippen gehad"

"In mijn vlogs was ik vanaf het allereerste begin zonder make-up te zien. Op Instagram zag ik een onopgemaakte foto van mezelf voorbijkomen. 'Hier wil je toch niet naast wakker worden?', stond eronder. Veel jonge meiden kwamen toen voor me op, dat vond ik erg lief", aldus Monica. 

Zonder make-up vindt Monica zichzelf niet mooi, vertelt ze in het blad. Alleen wanneer ze zichzelf opgemaakt in de spiegel bekijkt, kan ze denken: ja, ik zie er goed uit vandaag. "Ik weet precies hoe ik het moet gebruiken om er beter uit te zien. Al is het alleen een beetje concealer en highlighter; alles wordt er net iets sprankelender van."

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Monica Geuze vertelt openhartig over de band met haar ex Lars

En toch vindt Monica make-up een lust en geen last. Zichzelf opmaken omschrijft ze als 'rustgevend'. Dat doet de presentatrice terwijl ze naar een podcast luistert. Toch voelt ze zich 'opgejaagd' als het haar niet lukt om zich op te maken.

Monica was negentien jaar oud toen ze voor het eerst fillers gebruikte. "Ik heb ze in mijn kaaklijn, neus, jukbeenderen en lippen gehad. Maar als blijkt dat het me niet supergelukkig maakt, houd ik er meteen weer mee op." Na een tijdje bleek dat haar lippen 'te onnatuurlijk' werden door de fillers. Nu ze de fillers uit haar bovenlip heeft laten halen, is ze weer blijer met haar mond. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Monica Geuze deelt romantisch kiekje: ‘1,5 jaar samen’

Momenteel is Monica te zien als presentatrice van Temptation Island, waarin koppels onderzoeken of hun liefde sterk genoeg is. Het programma heeft Monica aan het nadenken gezet over haar eigen relatie. In de video hieronder vertelt ze daar meer over.

Temptation zette Monica Geuze aan het denken over eigen relatie

01:52

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!