Billie EIlish Beeld © ANP

Eigen luchtje voor zangeres Billie Eilish

21 oktober 2021 01:37

Billie Eilish (19) maakt een uitstapje van de muziekwereld naar de beautywereld en lanceert in november haar eigen parfum, genaamd Eilish. Dat liet de zangeres weten in een gesprek met 'Vogue'.

"Geur is zo belangrijk voor mij en ik kan niet wachten om deze droom met jullie te delen"

"Ik heb altijd een eigen parfum willen maken, omdat ik gek ben op parfums. En dat doe ik niet als Billie Eilish, als de artiest of zangeres, maar puur om een parfum te maken. Het heeft niets met mij te maken, ik plak mijn naam er alleen maar aan zodat mensen het kunnen zien en ruiken", aldus Billie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Billie Eilish raakte 100.000 volgers kwijt na decolleté-kiekje

Het parfum dat Billie heeft samengesteld bevat vanille, amber, muskus en een vleugje gourmand, geuren die de 19-jarige Grammywinnares doen herinneren aan haar jeugd. "Vanille is een van mijn favoriete geuren, het doet me denken aan mijn moeder toen ze me taarten leerde bakken. Het brengt zoveel bij mij los, dat ik ervan overtuigd was dat dit extract hoe dan ook in mijn parfum aanwezig moest zijn."

Via sociale media liet Eilish weten 'zeer enthousiast' te zijn over haar parfum. 'Ik ben jarenlang op zoek geweest naar deze geur en nu is het zo ver. Geur is zo belangrijk voor mij en ik kan niet wachten om deze droom met jullie te delen. Dit is een van de meest gave dingen die ik ooit heb mogen doen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Billie Eilish maakt fans blij, headliner op Glastonbury 2022

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!