Xelly Cabau Beeld © ANP

Xelly Cabau van Kasbergen: '12 kilo zwaarder en happy'

21 oktober 2021 11:16

Xelly Cabau van Kasbergen (33) laat op haar social media weten dat ze wat meer weegt dan vroeger. De zus van Yolanthe (36) vindt dat helemaal niet erg en wijdt er op haar Instagram-pagina een openhartige post aan.

"Dit ben ik! Twaalf kilo zwaarder dan normaal en happy!"

'Dit ben ik! Twaalf kilo zwaarder dan normaal en happy!' zo begint ze haar bericht. 'Het was even wennen op de set bij LINDA., hier en daar passen en meten en een beetje proppen, zie ook corrigerend ondergoed, maar dat maakt me niks uit.'

En dat zien we op de bijgaande foto's. 'Kijk hoe gelukkig ik ben!' schrijft Xelly. 'Ik mag mama zijn van de allerliefste en leukste kindjes, verloofd met de allerliefste en knapste', sluit ze af. Afgelopen juni maakte de visagist bekend dat ze bevallen is van een zoon, Rio Johnny Muller Cabau.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Xelly Cabau van Kasbergen bevallen van zoon

Veel bekende Nederlanders reageren net zo enthousiast op haar post. Zo schrijft Kim Kötter: 'En het staat je geweldig.' Monique Smit laat weten dat Xelly prachtig is. Ook Shelly Sterk, Annemarie Keizer en Bobbi Eden laten lovende reacties achter. 

Onlangs sprak RTL Boulevard nog met Xelly's zus Yolanthe voor de nieuwe romcom Liefde Zonder Grenzen. De actrice is voor de film behoorlijk uit haar comfort zone gekropen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe: 'Ik zeur niet over scheiding, iedereen vraagt ernaar'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!