Erica Meiland en Sander van Betten Beeld © ANP en Instagram @privedetectivesander

Erica Meiland: 'Privédetective Sander wilde me alleen voor de roem'

27 oktober 2021 07:15

Binnenkort komt de biografie van Erica (58) uit en daarin komt ook haar liefdesleven ter sprake. Natuurlijk mag detective Sander niet ontbreken in het boek. Aran Bade (36) doet in ‘Aran on Tour’ zelf wat speurwerk en vraag haar hoe het nu écht tussen hen zit.

"Het liep alsnog niet goed af"

Erica onthult: “Het is alleen daten geweest, geen relatie. Maar hij houdt van aandacht, laat ik het daar maar op houden.” Volgens Erica is dat ook de reden dat hij destijds contact met haar heeft gezocht. “Dat heb ik in het begin niet opgemerkt, mensen om mij heen begonnen er wel over. Maar als ik terugkijk, denk ik wel dat dat zo gegaan is.” Dochter Maxime had meteen al door hoe het zat. Ze lacht: “Ik ben altijd degene die iemand uit de familie werkt - zo word ik altijd genoemd. Dus ik dacht: houd een keer je mond Max, maar het liep alsnog niet goed af.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aran on Tour: Shelly Sterk denkt voorlopig nog niet aan tweede kindje

Eerder sprak Aran met Marieke Elsinga. Speciaal voor Aran on Tour krijgt Marieke een lift van Aran naar haar sportschool. Onderweg vertellen ze persoonlijke verhalen en op een gegeven moment ging het daarbij ook over Peter R. de Vries. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!