Rob Geus Beeld © ANP

Rob Geus komt met autobiografie: De Echte Geus

22 oktober 2021 14:31

Rob Geus (50) heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan het schrijven van zijn autobiografie. De presentator, die momenteel ook in 'Expeditie Robinson' te zien is, lanceert zijn boek volgende week. Dat laat hij weten op zijn social media.

"Het is zó spannend, want nu kan ik er echt niets meer aan veranderen"

'Ruim een jaar heb ik eraan gewerkt en nu is ein-de-lijk het moment daar dat ik het wereldkundig mag maken: gisteren is mijn boek naar de drukker gegaan! Het is zó spannend, want nu kan ik er echt niets meer aan veranderen,' laat een verheugde Rob weten bij onderstaande post. 

Ook vertelt hij wat er zoal in zijn boek De Echte Geus is te lezen: 'Mijn autobiografie staat vol met anekdotes uit mijn leven, mijn carrière op tv én ik onthul een aantal spraakmakende zaken.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Geus raadt af om zelf desinfecterende handgel te maken

Veel volgers feliciteren Rob met het schrijven en uitbrengen van zijn eigen boek. 'Leuk, Rob! Ik ga het zeker kopen' en 'Daar word ik vrolijk van!' wordt er zoal gereageerd. Op welke dag het boek precies uitkomt, is nog onbekend. 

Momenteel is Rob ook te zien in het RTL-survivalprogramma Expeditie Robinson. Hij zit al dagenlang vast op Afvallerseiland, onder meer met zijn 'grote vriend' John de Bever. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robinson-veteraan Rob Geus stuurt eerste kandidaat naar huis

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!