Janice Blok en Donny Roelvink Beeld © ANP

Donny Roelvink en Janice Blok zetten punt achter relatie

22 oktober 2021 17:53

Realityster Donny Roelvink (23) en Janice Blok (30) zijn officieel uit elkaar. De geruchten gingen al een tijdje rond en beiden bevestigen het nu op hun social media.

"Ik wil erbij vertellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben"

Janice laat weten: 'Ik ben een aantal dagen wat afwezig geweest omdat ik wat tijd voor mezelf nodig had en heb. Voor 90% bestaat mijn platform uit positiviteit, omdat ik ook altijd positief ben en zo in het leven sta.'

Zij vervolgt: 'Maar ook ik ben maar een mens, maak van alles mee en heb soms ook verdriet. De reden van mijn afwezigheid is omdat de geruchten kloppen. Donny en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie. Wel wil ik erbij vetellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink zet imposante tattoo ter nagedachtenis aan oma

De precieze reden van de breuk willen Donny en Janice graag voor zichzelf houden. Wel zijn ze nog steeds dol op elkaar: 'We hebben gelukkig geen ruzie. Maar soms loopt het leven anders dan je verwacht. Dit is op dit moment de juiste beslissing voor ons allebei. Ik wil dit hoofdstuk dan ook graag afsluiten, hoop dat jullie daar respect voor hebben en wil jullie hierbij vragen om ons hierover dan ook met rust te laten.' De hele reactie van Janice is hieronder te lezen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Janice Blok geniet weer van vrijheid na thuisquarantaine

Reactie Janice

De geruchten dat de twee uit elkaar zouden gaan, gaan al een tijdje de ronde. Vorig jaar maakten Janice en Donny bekend dat ze zouden gaan samenwonen. In oktober 2019 vertelde de realityster weer verliefd te zijn en stelde hij Janice voor aan al zijn volgers. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!