Beeld © ANP

Patty Brard blikt met foto terug op 35 kilo geleden

23 oktober 2021 17:20

Richard Groenendijk (49), goede vriend van Patty Brard (66), kreeg op social media een herinnering van een paar jaar geleden. Het kiekje dat daarbij hoort deelt Patty nu op haar eigen Instagram-account.

"Wat voel ik me nu toch honderden malen lekkerder dan toen"

'Ik snap nu wel dat we destijds tijdens de opnames van “De gevaarlijkste wegen” 3 auto’s versleten hebben! Welke gemiddelde jeep houdt dit gewicht... Meine gute', begint Patty haar bericht grappend. Destijds was Patty niet tevreden met haar gezondheid en besloot ze er iets aan te doen.

'Gelukkig heb ik de frustratie in acceptatie kunnen omzetten en ben ik aan mezelf gaan werken. De foto is niet gemaakt door de beste fotograaf ever, maar toch… Wat voel ik me nu toch honderden malen lekkerder dan toen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard wil serie over eigen leven: 'Al mee bezig'

Dankzij de gastric bypass weet Patty 35 kilo af te vallen. Desondanks raadt ze ingreep niemand aan. "Mensen die denken dat dit de oplossing is, hebben het écht niet begrepen, want het begint pas na de operatie. Je moet ontzettend gezond en gedisciplineerd gaan leven. En als je dat niet kunt opbrengen, zijn de gevolgen veel erger", vertelde ze eind 2020 in gesprek met VROUW. Zo moet de presentatrice iedere twee uur iets eten, ook als ze geen honger heeft. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard zou gastric bypass aan niemand aanraden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!