Beeld © ANP

Elton John kan niet wachten om tijd met gezin door te brengen

23 oktober 2021 17:14

Elton John kan niet wachten om na het beëindigen van zijn zangcarrière meer tijd door te brengen met zijn gezin, zo vertelt hij aan de website 'Today'. De Britse zanger stopt na vijftig jaar met optredens na het volbrengen van zijn Farewell Yellow Brick Road-tour.

"Ik ben 76 wanneer de tour voorbij is", zegt de nu 74-jarige zanger tegen de website. Door een ongeluk en de coronacrisis werd een deel van de tour uitgesteld. "Mijn kinderen zullen binnenkort tieners zijn en ik wil bij hen zijn", aldus John, die vader is van de 10-jarige Zachary en Elijah van 8.

"Ik weet niet hoeveel tijd ik nog over heb op deze aarde. Ik heb genoeg applaus gehad", zegt de zanger, die in 1970 zijn eerste grote hit scoorde met het nummer 'Your Song'. "Ik wil niet blijven reizen. Ik wil bij mijn gezin zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elton John gaat na heupoperatie langzaam weer aan het werk

Het laatste deel van de Farewell Yellow Brick Road-tour is uitgesteld tot de lente van 2023. Dat gebeurde door de coronacrisis en vanwege het ongeluk. In de zomervakantie viel de 74-jarige zanger, waarna hij geopereerd moest worden aan zijn heup. Momenteel is John bezig met de revalidatie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elton John komt met album over lockdown vol samenwerkingen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!