Jamie Lynn en haar zus Britney Spears Beeld © Getty Images

Zus moest tienerzwangerschap voor Britney Spears geheimhouden

25 oktober 2021 05:15

Toen Jamie Lynn Spears (30) op haar zestiende zwanger werd, mocht ze dat van haar ouders niet aan haar zus Britney (39) vertellen. Dat vertelt de 'Zoey 101'-actrice in haar nieuwe boek, waarvan 'TMZ' een deel heeft ingezien.

"Ik had haar meer dan ooit nodig en ze kon mij niet helpen in een tijd dat ik erg kwetsbaar was"

Britney werd in 2007 door paparazzi gevraagd te reageren op Jamie Lynns zwangerschap, en verklaarde fotografen voor gek. "Mijn zusje is niet zwanger", zei ze voor de camera's. Toen de fotografen haar vertelden dat Jamie Lynn en hun moeder Lynne het nieuws hadden bevestigd, geloofde ze dat duidelijk niet en zei: "Whatever."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Organisatie hoeft geen donaties van boek Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn laat in haar boek weten dat ze er erg veel moeite mee had dat ze het nieuws niet met Britney, die tien jaar ouder is dan zij en in die tijd psychiatrisch werd behandeld, mocht delen. "Ik had haar meer dan ooit nodig en ze kon mij niet helpen in een tijd dat ik erg kwetsbaar was. Tot op de dag van vandaag doet het pijn dat ik dit niet aan mijn zus mocht vertellen", schrijft ze.

In het boek, dat Things I Should Have Said heet en dat binnenkort uitkomt, vertelt Jamie Lynn ook dat haar ouders haar in eerste instantie probeerden over te halen abortus te plegen en later het kind af te staan ter adoptie. Toen ze ervoor koos de baby te houden, zou ze met haar moeder in een vakantiehuisje op het platteland hebben moeten verblijven zodat niemand haar zag totdat het nieuws, dat ze in een exclusief interview met OK Magazine bekendmaakte, naar buiten was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Britney Spears neemt het op voor dochter Jamie Lynn

Jamie Lynn beviel in juni 2008 van haar dochter Maddie. Ze was enkele maanden daarvoor verloofd met Maddies vader Casey Aldridge, maar de twee gingen eind 2009 uit elkaar. Ze trouwde in 2014 met Jamie Watson, met wie ze in 2018 dochter Ivey kreeg.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zus Britney Spears roept vragen op met deze cryptische boodschap

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!