André, Monique en kleine Dré Beeld © ANP

Feest voor zoontje van André en Monique: vijf jaar geworden

25 oktober 2021 12:05

Het zoontje van André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) viert maandag alweer zijn vijfde verjaardag. Onder meer moeder Monique en Roxeanne Hazes (28) delen schattige kiekjes van kleine Dre op hun Instagram-accounts, en dat zijn er nogal wat.

''Ik ben zo dankbaar dat ik vijf jaar geleden mama mocht worden van jouw mooie zieltje''

Monique is maar wat trots op haar zoontje. Ze deelt op Instagram een plaatje samen met de jarige job, waarop ze kussend te zien zijn. 'En ineens ben je 5! Ik ben zo dankbaar dat ik vijf jaar geleden mama mocht worden van jouw mooie zieltje. Die dankbaarheid (...) Oneindig', schrijft Monique erbij.

De kleine man komt aan niks tekort, naast dat hij overspoeld wordt met verjaardagswensen, kunnen we op de Instagram Story van Monique zien dat hij al flink verwend wordt met cadeautjes. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Drie generaties: kleine Dre en André op 'bezoek' bij opa Hazes

Meerdere bekende vrienden feliciteren Monique met de verjaardag van haar zoontje. 'Gefeliciteerd met jullie grote jongen!!!' schrijft Kim Kötter met een hartje erachter. Bas Smit reageert: 'Gefeliciteerd met jullie kanjer.' Ook Nicolette van Dam laat een enthousiaste reactie achter: 'Hieperdepiep hoera! Gefeliciteerd.' 

Roxeanne plaatst op haar beurt een foto van kleine Dre op haar eigen Instagram Story: 'Happy birthday grote neef’, schrijft de trotse tante erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Grote dag voor kleine Dré: eerste schooldag breekt aan

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rob Goossens: 'Duidelijk iets mis met André Hazes'

Vorige week vierde kleine Dre zijn verjaardagsfeest alvast met zijn vriendjes. Hoogtepunt van het feest? De persoonlijke boodschap van Freek Vonk én natuurlijk dat hij weer herenigd was met zijn vader André Hazes. De zanger had zijn zoon en Monique voor het eerst weer gezien, nadat hij lange tijd in het buitenland doorbracht. Daarover meer in de video hieronder. 

André Hazes weer herenigd met zoon én Monique tijdens feestje

00:56

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!