Beeld © Getty Images

Adele staat Kim Kardashian bij in scheiding van Kanye West

25 oktober 2021 13:16

Voor het verwerken van haar scheiding met Kanye West (44), krijgt Kim Kardashian (42) hulp uit onverwachte hoek. Niemand minder dan Adele (33) zou zich hebben ontwikkeld tot de ‘scheidingscoach’ van Kim en haar bijstaan in deze moeilijke periode, dat meldt de Britse tabloid 'Closer'.

"Hij betekent alles voor ons en mag nooit de dupe worden van onze scheiding"

Volgens insiders zijn Adele en Kim bevriend geraakt na een ontmoeting met een wederzijdse vriendin van Rich Paul, de nieuwe liefde van Adele. En als iemand weet hoe het is om te scheiden en co-ouderschap met je ex-partner te moeten delen, dan is het Adele wel. De zangeres is sinds 2019 gescheiden van Simon Konecki, een periode die ze uitgebreid beschrijft op haar vierde album '30'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adele na gewichtsverlies: 'Ik eet nog steeds elke week McDonald's'

Op de plaat zingt Adele onder meer dat ze 'eindelijk weer bij haar gevoel kan', nu ze de scheiding een plekje heeft gegeven. Ook zingt ze dat ze zich tijdens haar huwelijk heeft moeten wegcijferen om haar ex op de eerste plaats te kunnen zetten. Juist door deze ervaringen zou Adele een grote klik hebben met Kim, die momenteel door eenzelfde soort periode gaat als Adele een paar jaar geleden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geeft Kim Kardashian Kanye West nog een tweede kans?

Kim en Kanye vroegen na een huwelijk van zes jaar in februari de scheiding aan. Kim zou Adele als een groot voorbeeld zien als het gaat om het regelen van co-ouderschap. Adele daarentegen zou Kim op het hart hebben gedrukt dat het af en toe nodig is om moeilijke beslissingen te maken, zodat je jezelf op de eerste plaats kunt zetten.

De zangeres sprak hier eerder ook al over in een interview met Vogue. "We vinden het allebei ongelooflijk belangrijk om samen, ook al wonen we niet bij elkaar, verantwoordelijk te blijven voor ons kind. Hij betekent alles voor ons en mag nooit de dupe worden van onze scheiding."

Naast scheidingcoach is Adele ook druk bezig met het promoten van haar nieuwe album. Haar nieuwe nummer valt niet bij iedereen goed in de smaak, zo blijkt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian bespot bloedeigen familie in SNL-debuut

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!