Dua Lipa Beeld © ANP

Popster Dua Lipa is op babybezoek in Nederland: 'Ze is mijn kleine prinses'

25 oktober 2021 13:39

Fans opgelet: Dua Lipa (26) is gesignaleerd in Nederland! Op haar Instagram-account doet de zangeres uitgebreid verslag van haar vakantie in ons kikkerlandje, en ze lijkt het erg naar haar zin te hebben! Van een rondvaart over de grachten tot een avondwandeling over het Museumplein, maar het meest opvallende is het babybezoekje dat uiteraard ook op camera wordt vastgelegd.

''Ik ben niet zomaar een tante, ik ben een coole tante!''

Het is niet zomaar een babybezoek, de zangeres is namelijk tante geworden. Dat kon ze natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij laten gaan, dus reisde de popster af naar Nederland om haar nichtje in levende lijve te ontmoeten. 

Dua is maar wat trots op het pasgeboren meisje. Op Instagram plaatste de Britse een schattig kiekje samen met haar nieuwe 'beste vriendin': 'Ik ben niet zomaar een tante, ik ben een coole tante!!! Mijn prachtige nichtje gaf me een kleine beste vriendin en ik kan geen genoeg van haar krijgen. Ze is m'n kleine prinses voor de rest van mijn leven', schrijft ze erbij.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dua Lipa aangeklaagd vanwege Instagram-foto uit 2019

Naast het babybezoek, gaat de zangeres er lekker op uit in onze hoofdstad. Op haar Instagram Story is te zien dat de zangeres een boottripje maakt over de Amsterdamse grachten. Ook was Dua 'gewoon' op het Museumplein te vinden, waar ze het erg naar haar zin lijkt te hebben met een groepje vrienden. Het kan dus zomaar zijn dat je de internationale ster tegen het lijf loopt. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dua Lipa gaat voor het eerst in film spelen

Instagram @dualipa
Instagram @dualipa
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zó ziet de sexy vader van Dua Lipa eruit

Presentator Humberto Tan ging onlangs nog in gesprek met superster Dua Lipa over haar succes en haar Nederlandse roots.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!