B&B Vol Liefde Beeld © RTL

Doet deze single mee aan nieuw seizoen van B&B Vol Liefde?

25 oktober 2021 13:00

Het is al een tijdje bekend dat er een tweede seizoen komt van het populaire datingprogramma 'B&B Vol Liefde', en het zou zomaar kunnen dat de eerste single nu ook bekend is.

"Ik wil niet alleen blijven, mis een maatje en de liefde"

Dat is namelijk de 50-jarige Edith Broekhuis in Oostenrijk. Ze komt uit Nijverdal, maar beheert al jarenlang eigen vakantieappartementen in een dorpje in Tirol. Edith had zich opgegeven voor het eerste seizoen, maar werd toen niet gekozen. Toch is ze onlangs nog gebeld door de programmamakers, zo vertelt ze in De Twentsche Courant Tubantia: "Het productiebedrijf belde twee weken geleden met de vraag of ik nog interesse heb. Ze draaien in maart en april een tweede serie. Ik wil niet alleen blijven, mis een maatje en de liefde. En van de mannen hier moet ik het niet hebben, dus wie weet." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwen uit B&B Vol Liefde vertelt openhartig over drugsgebruik dochter

De Tukker vindt het maar moeilijk om een man aan de haak te slaan in het toch ietwat conservatievere Tirol: "De verschillen zijn toch wel groot. Je maakt hier niet zo snel vrienden en als single is dat extra lastig. Wij Nederlanders zijn te direct. Het rollenpatroon hier is traditioneler. Nederlandse vrouwen willen een man die ook strijkt, wast en kookt, maar dat zijn hier vooral de taken van de vrouw." 

Of Edith daadwerkelijk mee gaat doen aan het nieuwe seizoen, is nog niet bekend. De opnames vinden naar verwachting in maart en april plaats. 

Update: overigens is er vandaag nog leuk, ander nieuws voor alle fans van het programma naar buiten gebracht. Vrijdag 24 december om 22.00 uur is B&B Vol Liefde: De Aftrap te zien bij RTL 4. Hierin stellen nieuwe B&B-eigenaren zichzelf voor aan de kijkers, met als doel om een nieuwe dates te vinden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Melvin uit B&B Vol Liefde stelt nieuwe vriendin voor

Een van de spraakmakers van het eerste seizoen was ongetwijfeld Jacob met zijn B&B in Portugal. Hoewel hij niet in het programma zijn grote liefde gevonden had, gebeurde dat wel daarna. In de video hieronder vertelt hij er meer over. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Op de hoogte blijven van de B&B Vol Liefde-sterren? Volg ze hier

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!