Rob Geus Beeld © Hollandse Hoogte

Zoet: Rob Geus brengt zoon voor het eerst naar basisschool

25 oktober 2021 16:06

Presentator Rob Geus (50) heeft deze maandagochtend zijn zoontje Levi naar de basisschool gebracht. Het was voor de kleine zijn allereerste dag! 'Kleine jongens worden groot', schrijft Rob trots bij een video.

"Ik onthul een aantal spraakmakende zaken"

Gelukkig was Levi niet zenuwachtig voor zijn eerste dag, sterker nog, hij had er hartstikke veel zin in. Wanneer Rob namelijk aan hem vraagt of hij er zin in heeft, antwoord Levi volmondig met: "Ja!" Overigens is het voor vaderlief wel even wennen, zo is te zien in zijn hashtags. De schattige video is hieronder te zien. 

Robs vrouw Suzanne beviel in 2017 van Levi. Uit een vorig huwelijk heeft hij ook nog een dochter: Esmée, zij werd afgelopen zomer 13 jaar oud. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Geus is van plan om Ali B. goed aan te pakken

Rob is de laatste tijd volop in het nieuws. Zo maakte hij vorige week bekend dat hij binnenkort zijn eigen autobiografie uitbrengt. 'Mijn autobiografie staat vol met anekdotes uit mijn leven, mijn carrière op tv én ik onthul een aantal spraakmakende zaken', schreef de tv-kok bij deze post

Ook is hij momenteel te zien in het survivalprogramma Expeditie Robinson. Zo zit hij al dagenlang vast op Afvallerseiland, maar gelukkig wel (tot gisteren) met zijn 'grote vriend' John de Bever

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Geus gooit het over andere boeg met nieuwe Carnaval-single

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!