Paris Hilton Beeld © ANP

Paris Hilton start podcast over wangedrag: '20 jaar in stilte geleefd'

26 oktober 2021 02:10

In een nieuwe podcast wil Paris Hilton (40) de aanpak van kostscholen voor moeilijk opvoedbare tieners in Amerika aan de kaak stellen. De realityster maakte vorig jaar in een YouTube-docureeks bekend dat zij zelf in een dergelijk internaat is geslagen, mishandeld en opgesloten.

"Ik heb twintig jaar in stilte geleefd met de traumatische herinneringen aan mijn tijd op de Provo Canyon School"

"Ik heb twintig jaar in stilte geleefd met de traumatische herinneringen aan mijn tijd op de Provo Canyon School", liet Hilton maandag weten. "Het afgelopen jaar hebben duizenden mensen als ik hun verhalen gedeeld waardoor openbaar is geworden waar wij zolang privé mee hebben geworsteld. Ik ben er zo trots op dat ik Trapped in Treatment zal produceren en kan niet wachten om dit met jullie te delen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Hilton draagt tien trouwjurken tijdens bruiloft

In docu This is Paris vertelde de hotelerfgename vorig jaar dat ze op de school in de staat Utah werd afgesloten van de buitenwereld en inhumaan werd behandeld. "Zonder ooit een diagnose te krijgen, werd ik gedwongen medicijnen te slikken waardoor ik me verdoofd en uitgeput voelde. Ik heb elf maanden lang geen frisse lucht gehad. Er was geen privacy: als ik de wc gebruikte of douchte, werd ik in de gaten gehouden. Ik was zestien jaar, een kind, en voelde hun ogen de hele tijd op mijn naakte lichaam gericht staan. Ik was een kind en werd elke dag weer mensonterend behandeld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Hilton viert haar vrijgezellenfeest met Tiësto

Onlangs was Paris ook al te zien in haar eigen Netflix-show. Meer daarover in de video hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!