Ellen DeGeneres Beeld © Getty Images

'Relatie met Ellen DeGeneres kostte me bijna mijn carrière'

26 oktober 2021 03:49

Toen Anne Heche (52) in 1997 iets kreeg met Ellen DeGeneres (63), werd ze opeens voor geen enkele grote film of serie meer gevraagd. Aan de 'New York Post' vertelt de actrice dat ze zelfs werd ontslagen bij een grotere filmproductie.

"Ik kreeg de zak bij een miljoenenproductie en kwam er niet meer in bij de grote studio's."

Anne maakte haar relatie met Ellen publiekelijk toen ze de comedian in 1997 meenam naar de première van haar film Volcano. Ze zegt dat het niet lang duurde totdat er deuren voor haar dichtgingen in Hollywood. "Ik heb tien jaar lang geen studioprojecten gekregen", aldus de actrice, die drie jaar iets met de presentatrice had. "Ik kreeg de zak bij een miljoenenproductie en kwam er niet meer in bij de grote studio's." In het interview noemt ze zichzelf 'patient zero van de cancelcultuur'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Ellen DeGeneres verkoopt landgoed voor bijna 40 miljoen euro'

Toch deed niet iedereen mee aan de boycot van de actrice. Ze spreekt zeer lovend over Harrison Ford, die met haar de romantische comedy Six Days, Seven Nights maakte. De actrice was al in onderhandeling over de film toen ze iets met Ellem kreeg. Ze had het idee dat de studio van haar af wilde, toen Harrison aan de lijn hing. "Hij zei: het maakt me niet uit met wie je het doet, we hebben een romantische comedy te maken. Laten we het de beste ooit maken. En dat is waarom Harrison Ford mijn held is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex van Ellen DeGeneres mocht zich niet in sexy outfits hullen

Met de grootste sterren der aarde op de bank boekt Ellen Degeneres al achttien seizoenen succes. Tot vorig jaar dan, toen kwam ze flink onder vuur te liggen omdat het - op z'n zachtst gezegd - niet zo gezellig bleek achter de schermen.

'Goed voor imago Ellen Degeneres dat ze na dit seizoen stopt'

02:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!