Maxime Meiland en dochter Claire Beeld © ANP

Naam school Claire Meiland zorgt voor verbazing bij kijkers

26 oktober 2021 11:56

Normaal gesproken staan de avonturen van de Meilandjes garant voor een avondje onbezorgd meegenieten, maar maandagavond zorgde een nieuwe aflevering van 'Chateau Meiland' op SBS6 voor boze en verbouwereerde kijkers.

"De Witte School? Zag ik dat goed? Mag dat?"

Maxime Meiland bracht namelijk haar dochtertje voor het eerst naar haar basisschool en die school had een opmerkelijke naam: 'De Witte School'. Die naam viel logischerwijs niet bij alle kijkers in de smaak. Op social media reageerden veel televisiekijkers verbaasd.

'De Witte School? Zag ik dat goed? Mag dat?' vraagt iemand zich af. Overigens lijkt de herkomst van de naam al snel duidelijk te worden na een bezoekje aan de website: 'Van 1931 tot 2000 stond in Noordwijk een markant gebouw: opvallend wit met een rieten dak. Het schoolgebouw behoorde tot de bijzondere schoolgebouwen van het land.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Claire Meiland vindt Martien leuker, Erica is 'stomme oma'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers zien emotionele Martien 60 jaar worden in Chateau Meiland

Onlangs is Claire overigens grote zus geworden! Maxime is midden september namelijk bevallen van haar tweede dochtertje, Vivé. 'Daar is ze dan, onze lieve Vivé. Negen maanden lang hebben we met smart op je gewacht, en nu ben je dan ook eindelijk bij ons. Je zult van ons alle liefde krijgen, net zoals je grote zus; die nu al niet meer zonder jou kan', schreef Maxime bij deze foto. Entertainmentverslaggever Aran zocht Maxime en Vivé op tijdens een werkdag van de Meilandjes. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland: 'Televizier-Ring ligt in de kluis'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!