Chantal Janzen en John de Mol Beeld © ANP

Chantal Janzen beging enorme flater tegenover John de Mol

30 oktober 2021 13:38

Alles wat Chantal Janzen (42) aan lijkt te raken verandert in goud. Dat ze echter af en toe ook blundert, wordt duidelijk uit haar interview met 'Veronica Superguide'. Daarin vertelt ze over een enorme blunder die ze eens maakte in het bijzijn van niemand minder dan John de Mol (66).

"Ik vind het raar als iemand anders praat tegen een zenderbaas dan tegen de kabelsjouwer"

Chantal beweert in het blad niet het type 'lekker brutale meid die zegt wat ze denkt' te zijn, maar heeft er geen moeite mee om zich uit te spreken. "Vroeger zeiden mensen weleens: 'Chantal, dat is de baas, daar moet je een beetje rekening mee houden.' Ik vind het raar als iemand anders praat tegen een zenderbaas dan tegen de kabelsjouwer", vertelt ze eerlijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emma Wortelboer haalt uit naar Chantal Janzen: 'Ze is geen nummer 1'

Aan hielen likken doet Chantal dan ook niet, ook niet als diegene toevallig haar rekeningen betaalt. En dat levert soms gênante momenten op. In de gids noemt de presentatrice als voorbeeld een meeting met John de Mol waarin ze de juryleden van een programma moesten bepalen. Chantal vertelt: "Bij één naam protesteerde ik hevig, omdat we een 'grappig iemand' zochten en deze persoon - in mijn woorden - totaal niet grappig was."

Pas nadat ze haar zegje heeft gedaan valt het haar op dat een goede bekende van diegene ook aan tafel zit. Maar haar woorden terugnemen? Dat doet Chantal niet. Al heeft ze natuurlijk wel haar excuses aangeboden: "Je moet altijd naar streven the best man for the job en niet voor iemand die toevallig bevriend is met of familie is van degene die de scepter zwaait."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen beleefde heftige periode door een stalker

Chantal heeft het in het interview ook over haar werk voor Das Supertalent, de Duitse versie van Holland's Got Talent, waar ze in de jury zit. En daar komen bijzondere talenten voorbij.

Chantal Janzen opgeschrikt door Duitse 'schwanz-schilder'

02:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!