Beeld © ANP

Sonny Lorenzo heeft nieuwe vriendin: 'Misschien worden we swingers'

26 oktober 2021 15:32

Sonny, 'bekend' van 'Temptation Island', en zijn nieuwe purpose Noémi zijn gek op elkaar. Hoewel het stel geen open relatie heeft, is dat wel iets wat ze in de toekomst mogelijk ambiëren. In gesprek met 'LINDA.meiden' vertelt Sonny dat hij en zijn vriendin niet in monogamie geloven.

"Wij zijn van een nieuwe generatie, dus alles is mogelijk"

"Stel dat over dertig jaar onze relatie niet meer werkt, dan kunnen we altijd puzzelen of we onze relatie op een andere manier gezond, leuk of spannend kunnen maken", zegt Sonny, die sinds februari met Noémi aan het daten is. "Misschien worden we wel swingers. Wij zijn van een nieuwe generatie, dus alles is mogelijk." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny is weer gelukkig met een vrouw na Jaydi: 'Ik ben gek op haar'

Hun seksleven is naar eigen zeggen 'geweldig', waardoor Sonny het swingen nog even kan uitstellen. "Ik heb geen behoefte aan een ander en ben superblij met haar. Natuurlijk kan ik niet in de toekomst kijken, maar ik ben zó gek op dit meisje. Mijn gevoelens en gedachten zijn dag en nacht bij haar."

Een zoen met een ander voor Sonny niet het einde van zijn relatie hoeft te betekenen. "Soms zie ik stellen die tien jaar samen zijn waarvan één van de twee met een ander zoent en de relatie voorbij is. Daar ben ik het niet mee eens."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny heeft geen spijt van Temptation: 'Brengt me veel mooie dingen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!