Beeld © ANP

Loiza Lamers is hartstikke verliefd: 'Met Jelle klopt het gewoon'

26 oktober 2021 17:12

Over één aspect hield Loiza Lamers (26) in interviews haar lippen stijf op elkaar en dat was haar liefdesleven. Nu praat ze daar een stuk makkelijker over: in haar Videoland-documentaire is te zien dat Loiza verlangt naar een relatie en praat ze vervolgens openlijk over het daten met haar nieuwe vlam Jelle. Aan 'Beau Monde' vertelt ze dat alles aan hem 'gewoon klopt'.

"Het eerste contact, het daten, het liep allemaal zo natuurlijk"

Loiza leert Jelle op de ouderwetse manier kennen op het eerste feestje sinds corona. Met hem gaat het vanaf het eerste moment 'vanzelf'. "We raakten aan de praat bij de bar en die avond was er meteen een klik. De volgende dag kreeg ik een berichtje: ‘Zullen we anders morgenochtend gaan ontbijten?’ Het ontbijt draaide uit op lunch en toen zijn we eigenlijk begonnen met daten."

Ze vervolgt: "Het eerste contact, het daten, het liep allemaal zo natuurlijk. Dat was iets wat ik nog niet eerder had ervaren, en dat maakt het bijzonder."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loiza Lamers deelt voor het eerst romantisch kiekje met vriend

Dat het Loiza in de liefde nu voor de wind gaat, betekent niet dat het makkelijk is om in haar documentaire open kaart te spelen over haar liefdesleven. Net als ieder ander is ze bang om gekwetst te worden in de liefde. "Door deze docu besefte ik: als het op daten aankomt, ben ik net een meisje van zestien. Normaal begin je er op die leeftijd mee, maar ik had pas op mijn achttiende mijn geslachtsoperatie en toen heeft het nog lang geduurd voordat ik er überhaupt klaar voor was. Ik heb een soort volwassen wijsheid met een kleine meisjes onzekerheid als het om relaties gaat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loiza Lamers ervoer maken documentaire als 'soort therapie'

Het hele interview met Loiza lees je in de nieuwste editie van Beau Monde die vanaf woensdag in de winkel ligt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!