Yolanthe Cabau Beeld © ANP

Yolanthe Cabau: 'Lijkt soms of mensen denken dat ik geen gevoel heb'

27 oktober 2021 11:19

Yolanthe Cabau (36) is al jaren een vast gezicht in de showbizzwereld. Veel mensen weten dingen over haar. "Maar kennen ze me écht? Ik betwijfel het", vertelt Yolanthe aan 'Grazia'.

"Wellicht kunnen mensen me daardoor minder goed peilen"

Volgens Yolanthe hangt er een 'bepaald imago' om haar heen dat ver bij haar kern vandaan ligt. "Als je mijn naam ergens in de middle of nowhere laat vallen, dan zullen er heus veel mensen zijn die me leuk vinden, maar vooroordelen liggen al snel op de loer."

De presentatrice vindt dat het soms lijkt of de buitenwereld denkt dat ze geen gevoel heeft. Iets dat volgens mensen om haar heen kan liggen aan haar looks. "Misschien kom ik harder over dan ik ben door mijn Spaanse roots: donker haar, donkere wenkbrauwen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Yolanthe bleef Wesley de hand boven het hoofd houden

Yolanthe besloot jaren terug niet meer in te gaan op onjuiste verhalen of roddels die over haar verspreid werden. Dat deed ze om zichzelf te beschermen. "Want er was elke dag een nieuw verhaal en ik moest mezelf maar blijven verdedigen. Dat deed me verdriet, dus maakte ik die keuze."

"Wellicht kunnen mensen me daardoor minder goed peilen of is het makkelijk om van alles over mij te beweren, want ik verdedig mezelf toch niet meer. Ik heb jaren geleden een moeilijke periode gehad. Met alle media die daarbij kwam kijken, merkte ik dat ik al gespannen werd door het geluid van mijn telefoon. Sindsdien staat mijn telefoon op stil."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Yolanthe staat met schattige foto's stil bij verjaardag Xess Xava

Yolanthe is uiteraard dolgelukkig met haar zoontje Xess Xava. Toch zou de actrice graag nog een keer moeder willen worden. In de video hieronder vertelt ze daarover.

Yolanthe Cabau: 'Zou nog wel een keer moeder willen worden'

00:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!