Beeld © Paris Hilton

Paris Hilton in tranen tijdens weddingplanning: 'Wil niet voor altijd alleen zijn'

27 oktober 2021 11:34

Het hele leven van Paris Hilton (40) is al vastgelegd op camera, dus ook haar aanstaande huwelijk met - nu écht - grote liefde Carter wordt op de voet gevolgd door een cameraploeg. In 'Paris in Love' geeft de realityster een openhartig inkijkje in de aanloop naar haar grote dag.

"Ik wil gewoon niet voor altijd alleen zijn"

In de serie kunnen we allemaal zien hoe Paris geniet van de voorbereidingen op haar huwelijk. Zo laat ze haar - vast veel te dure - ring zien, die uiteraard glimt als geen ander. En een programma over een huwelijk is natuurlijk geen weddingshow als er geen bruidsjurken gepast worden, dus ook dat komt aan bod.

Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn wat Paris laat zien. Zo krijgen de kijkers ook emotionele momenten voorgeschoteld, waarop Paris het niet droog houdt. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Paris Hilton viert haar vrijgezellenfeest met Tiësto

Zo vertelt Paris openhartig over de band die ze heeft met haar ouders. "Ik heb het gevoel dat ik altijd voor anderen, voor hen, geleefd heb", aldus de Hilton-erfgenaam. Vooral haar moeder bemoeit zich nogal veel met de trouwerij, wat weer tot irritaties leidt bij haar verloofde. Uiteindelijk lijkt het Paris te veel te worden: "Ik wil gewoon niet voor altijd alleen zijn."

Paris is momenteel ook te zien met haar eigen kookshow, Cooking with Paris. En dat terwijl ze helemaal niet kan koken. Gelukkig is het doel dan ook niet om mensen te leren hoe je culinaire hoogstandjes maakt. Paris wil de kijkers juist laten lachen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Paris Hilton start podcast over wangedrag: '20 jaar in stilte geleefd'

Paris in Love is vanaf 11 november te zien via streamingdienst Peacock.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!