Kathleen Aerts Beeld © ANP

Bijzondere dag voor voormalig K3-lid Kathleen Aerts: 'Joepie!'

27 oktober 2021 16:03

Voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts (43) beleeft een bijzondere mijlpaal deze woensdag: haar guesthouse in Zuid-Afrika opent eindelijk haar deuren. Dat maakt Kathleen bekend op haar social media-account.

"We kunnen er wel al eentje op drinken!"

'Joepie! Ik mag de eerste gasten ontvangen! Overnachten kan spijtig genoeg nog niet wegens verbouwingswerken die maar blijven duren. Maar we kunnen er wel al eentje op drinken!' schrijft de Vlaamse bij onderstaande post. 

Veel fans reageren op het bericht van Kathleen: 'Geweldig om te zien!' en 'Oh, wat een prachtgezin zijn jullie. Eindelijk hebben jullie ook een eigen programma, blijf zoals jullie zijn. Ook Lewis en Jay zijn toppertjes.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-K3'tje Kathleen krijgt eigen Ik Vertrek-achtige serie

De avonturen van Kathleen en haar gezin, bestaande uit partner Steven en kinderen Lewis en Jay, zijn sinds deze zomer in België op tv te zien. In een soort Ik Vertrek-achtige serie delen ze hun droomproject met de Vlaamse tv-kijkers in het programma Villa Zuid-Afrika.

Over haar liefde voor een eigen guesthouse in Zuid-Afrika, liet Kathleen eerder als eens het volgende weten: "Op een zomers terras met zicht op de Tafelberg is de droom van een guesthouse ontstaan. Nu meer dan twee decennia later blijkt de droom wel eens werkelijkheid te kunnen worden. Lewis en Jay kijken al uit naar de dagelijkse portie pannenkoeken van het buffet, Steven droomt van zijn eigen bar en ik kan niet wachten om de eerste gasten te verwelkomen. Maar eerst nog een guesthouse vinden." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-K3'tje Kathleen Aerts neemt afscheid van moeder

Overigens stopt net als Kathleen jaren geleden, binnenkort ook Klaasje Meijer als lid van K3. In de video hieronder reageert ze daarop. 

Klaasje van K3 begonnen aan afscheidstournee in Nederland

04:31

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!