A Star Is Born

Terror Twins rekenen af met imago: 'We zijn geen feestbeesten'

28 oktober 2021 13:10

Woensdag ging de Videoland-serie 'A Star Is Born’ van start, waarin onder anderen Sharon en Esmee Ipema - beter bekend als de Terror Twins uit 'Ex on the Beach: Double Dutch’ - schitteren. Sharon is moeder geworden en daarom is het volgens de tweelingzussen tijd om een serieuzere kant van zichzelf te laten zien. Dat vertellen de dames aan RTL Boulevard.

''Mensen kennen ons natuurlijk als een soort feestbeesten, wat we eigenlijk helemaal niet zijn''

Twee weken geleden beviel Sharon van dochtertje Zaya. De jonge moeder is maar wat trots op haar hummeltje, maar het moederschap vindt ze bepaald niet makkelijk. ''Het is het mooiste wat er is, maar het is wel zwaarder als ik had gedacht.'’ Bovendien zorgt het voor een aantal drastische veranderingen in haar leven. "Je bent er gewoon heel veel mee bezig, en je kan ook niet zomaar even denken: ik ga de deur uit. Dat gaat allemaal niet meer zomaar."

Twee jaar geleden maakten - de naam zegt het al - de Terror Twins de tongen los in het MTV-programma Ex on the Beach: Double Dutch. ''Mensen kennen ons natuurlijk als een soort feestbeesten, wat we eigenlijk helemaal niet zijn. Nu ik moeder ben geworden, kunnen we eindelijk onze rustige kant laten zien’’, verklaart Sharon. Dat betekent niet dat de twins zich nu in gaan houden. Ze vervolgt: ''We gaan ons natuurlijk nooit anders voordoen, dus we blijven wel gewoon onszelf: uitgesproken. Zo zullen we altijd blijven.’’ Zus Esmee is het daarmee eens: ''Mij interesseert het sowieso vrij weinig wat mensen vinden of denken, maar het is goed dat mensen nu een andere kant van ons zien, onze serieuze kant.''

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Terror Twins bespreken 'vetkwabben' tijdens zwangerschap

Naast de nieuwe kant die we van Sharon en Esmee gaan ontdekken in de realityserie, zullen we ook de bevalling van ‘dichtbij' meemaken. En die viel - op z’n zachtst gezegd - niet mee voor Sharon: ''Ik heb geluk gehad dat alles in acht uurtjes is gebeurd. Alleen als ik erop terugkijk, dan is het wel heftiger dan ik had verwacht.'' Op het moment suprême had ze het daarom ook wel even gehad met de camera’s. ''Ik had eigenlijk helemaal geen moeite met de camera’s, behalve in het ziekenhuis. Dat vond ik een stuk lastiger.''

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ook spraakmakende Terror Twins te zien in realityserie A Star Is Born

De Terror Twins hadden niet zien aankomen dat Sharon als eerste van de twee een kindje zou verwelkomen. ''We vroegen ons vroeger altijd af wie er als eerste zwanger zou worden. En omdat ik eigenlijk al in een relatie zat en ik ook al bezig was met kinderen, hadden we gedacht dat ik eerder een kind zou krijgen. Maar dat was helaas niet het geval’’, legt Esmee teleurgesteld uit. Maar ondanks dat is ze meer dan blij met haar nieuwe nichtje.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Moeder Terror Twins doet boekje open over dochters

De tweelingzussen zijn allebei niet vies van een botoxprikje hier en daar. Sharon mocht tijdens haar zwangerschap geen plastische chirurgie ondergaan, maar heeft nu grootse plannen gesmeed. Meer daarover in de video hieronder.

A Star Is Born is elke woensdag te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!