Brad Pitt Beeld © ANP

'Voogdijzaak Brad en Angelina begint van vooraf aan'

28 oktober 2021 04:34

Slecht nieuws voor Brad Pitt (57). Het hooggerechtshof in Californië heeft besloten niet verder te kijken naar het verzoek dat Brad deed om de eerdere verwijdering van de rechter die op de voogdijzaak van Angelina Jolie (46) en hem zat te herzien. Dit meldt 'AP'.

Rechter John Ouderkirk werd in eerste instantie aangewezen om de voogdij toe te wijzen, maar werd uit zijn rol gezet nadat bleek dat hij een zakelijke relatie met een van Brads advocaten zou hebben. Volgens Angelina en haar juridische team was er sprake van belangenverstrengeling, iets wat Brad tegensprak. Opvallend genoeg was het ook John die het stel in 2014 trouwde en in 2016 werd ingehuurd om hun scheiding te regelen en die in 2019 afrondde. De voogdij koppelde hij los van de scheiding.

De Amerikaanse nieuwssite USA Today schrijft zelfs dat de voogdijzaak van de twee Hollywood-sterren, die inmiddels al jaren duurt, nu misschien weer van vooraf moet beginnen

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angelina Jolie ongemakkelijk na vraag over romance met The Weeknd

Brad en Angelina strijden al tijden om hun vijf minderjarige kinderen Pax (17), Zahara (16), Shiloh (15) en tweeling Vivienne en Knox (13). Oudste zoon Maddox (20) is meerderjarig en valt daardoor buiten de zaak. Jolie wil de volledige voogdij hebben, iets wat Pitt niet wil. Hij zou het liefst een gelijke verdeling hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angelina Jolie wakkert geruchten over romance met The Weeknd aan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!