Jan Smit Beeld © ANP

Jan Smit deelt grappige achter de schermen-beelden Beste Zangers

28 oktober 2021 11:33

Presentator en zanger Jan Smit (35) heeft vanochtend op social media een bijzonder inkijkje achter de schermen van het zangprogramma 'Beste Zangers' gegeven. En wat blijkt: behalve zingen kunnen de deelnemers ook een aardig potje dansen.

"Zoals jullie kunnen zien was deze laatste pauze een beetje rommelig"

Vanavond is alweer de laatste uitzending te zien van het populaire NPO-programma, maar voordat het zover is, wil Jan graag een komisch filmpje met zijn volgers delen. 'Dit backstage-filmpje wil ik jullie niet onthouden. Een inkijkje bij de dames van de make-up. Gemaakt vóór de kledingwissel van de bewuste duettenaflevering van vandaag!' schrijft Jan bij zijn post.

Hij vervolgt: 'Meestal nemen we 3 afleveringen op één avond op. Dan krijgt iedereen tussendoor een half uurtje om zich weer voor te bereiden, om te kleden of misschien even te ontspannen voor de volgende! Zoals jullie kunnen zien was deze laatste pauze een beetje rommelig. Geniet vooral van de blik van Karsu, zittend op de stoel rechts!' Hieronder is het filmpje te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Smit blikt terug op emotionele ups en downs van carrière

Gisteren kwam Beste Zangers-deelnemer Joe Buck nog in het nieuws. Hij vertelde namelijk aan De Telegraaf dat hij best zou willen meedoen aan het Eurovisiesongfestival: "Mocht het gebeuren, dan zou het songfestival een avontuur zijn. Met het juiste liedje en Ilse DeLange, die hier natuurlijk een enorme staat van dienst heeft, aan mijn zijde. Lijkt me heel cool." 

RTL Boulevard sprak onlangs nog met de enige echte songfestival-winnaar Duncan Laurence over zijn internationale succes. Ook vertelde de songfestival-winnaar dat hij nog dolgraag het Verenigd Koninkrijk wil bestormen. Meer daarover zie je in de onderstaande video. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan Laurence reageert: 'Heb niks achtergehouden'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!