Duncan Laurence en Ariana Grande

Ariana Grande onder indruk van The Voice-cover Duncan Laurence

28 oktober 2021 14:25

Duncan Laurence (27) moest even twee keer met zijn ogen knipperen toen hij beelden uit de Amerikaanse versie van 'The Voice' voorbij zag komen: zijn nummer ‘Arcade’ werd gecoverd door een deelnemer van de talentenjacht, en wel op heel bijzondere wijze.

''Je hebt het zo goed gedaan Hailey. Ik weet dat het niet makkelijk is om dit lied te zingen''

In het welbekende onderdeel van de show de knock-outs besluit Hailey het duel aan te gaan met het songfestivalwinnende nummer 'Arcade' van onze eigen Duncan. Ze neemt het op tegen The Cunningham Sisters, die ook als grote favorieten worden gezien in de wedstrijd.

Eenmaal begonnen vallen de monden van de juryleden al snel open. Ariana Grande wordt omvergeblazen door het indrukwekkende optreden: ''Hailey Mia, oh mijn god!" roept ze na afloop uit. "Wat gebeurt hier!? Dat was zo prachtig en sterk. Ik ben erg onder de indruk van wat ik net heb gezien en gehoord."

Uiteindelijk is het aan coach Kelly Clarkson om te besluiten wie The Voice moet verlaten. Met zulke reacties kan het haast niet anders dan dat Hailey er met de winst vandoor gaat, en zij mag dan ook blijven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan Laurence reageert: 'Heb niks achtergehouden'

Duncan zelf reageert al net zo enthousiast als Ariana: 'Je hebt het zo goed gedaan Hailey. Ik weet dat het niet makkelijk is om dit lied te zingen. En daarbovenop heb je het ook nog je eigen gemaakt! Bedankt Hailey', schrijft de zanger enthousiast op zijn Instagram Story. ‘Ik hou van je’, reageert Hailey op haar beurt via haar eigen Instagram. 

Instagram @itsduncanlaurence
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Duncan Laurence droomt van soundtrack Disney-film

Het succes houdt niet op voor de zanger: 21 oktober begon Duncan aan zijn tour langs de Nederlandse podia om daarna zijn vleugels uit te slaan naar het buitenland. Meer daarover in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Duncan Laurence dolblij: Nederlandse tournee gaat door

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!