Zayn Malik ontkent schoonmoeder Yolanda Hadid te hebben geslagen

28 oktober 2021 22:56

Zayn Malik (28) ontkent "met klem" dat hij zijn schoonmoeder Yolanda Hadid (57) heeft geslagen. Dat zegt de zanger tegen TMZ nadat bronnen rond de van oorsprong Nederlandse Yolanda tegen de entertainmentsite hadden gezegd dat Malik geweld tegen haar had gebruikt. Ook zou ze een aangifte overwegen.

"Ik ontken ten stelligste dat ik Yolanda Hadid heb geslagen en omwille van mijn dochter weiger ik verdere details te geven''

"Ik ontken ten stelligste dat ik Yolanda Hadid heb geslagen en omwille van mijn dochter weiger ik verdere details te geven. Ik hoop dat Yolanda haar valse beschuldigingen zal heroverwegen en dat we onze familieproblemen in de privésfeer kunnen oplossen", laat Zayn donderdag weten aan TMZ.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Yolanda Hadid deelt beelden van dochter Gigi's gender reveal-feestje

Eerder donderdag bracht de site het bericht dat Yolanda, de moeder van Zayn's vriendin Gigi Hadid, beweert dat Zayn haar vorige week geslagen zou hebben. Wat de aanleiding voor het vermeende geweld was, wordt niet duidelijk. Op die eerdere berichtgeving van TMZ reageerde de voormalige One Direction-zanger via Twitter dat er inderdaad iets was voorgevallen met "een familielid van mijn partner" die zijn huis was binnengekomen terwijl zijn "partner" een paar weken weg was. Uit dat bericht wordt duidelijk dat het voorval iets te maken heeft met de veiligheid van zijn dochter. "Ik wil dat mijn dochter in een veilige omgeving opgroeit. Een plek waar familieproblemen die eigenlijk privé zijn niet zomaar de wereld in worden geslingerd", schrijft hij.

Zayn en model Gigi Hadid hebben samen een dochter, de 1-jarige Khai. Hadid is de oudste dochter van Yolanda Hadid - Van den Herik, een voormalig Nederlands fotomodel.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

‘Yolanda Hadid geslagen door schoonzoon Zayn Malik’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!