Zayn Malik en Gigi Hadid Beeld © GettyImages

'Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar'

29 oktober 2021 03:17

De relatie tussen Gigi Hadid (26) en Zayn Malik (28) zou opnieuw voorbij zijn. Dat nieuws volgt het eerdere nieuws op dat Zayn een aanvaring zou hebben gehad met Gigi's moeder Yolanda, die beweert geslagen te zijn door hem en zelfs aangifte tegen hem overweegt te doen. Meerdere bronnen zouden aan ‘People' bevestigd hebben dat het model en de zanger niet meer samen zijn, iets wat vrij snel ook door andere Amerikaanse media werd gemeld.

"Ze zijn uit elkaar. Ze zijn allebei goede ouders, ze verdelen de taken''

"Ze zijn uit elkaar. Ze zijn allebei goede ouders, ze verdelen de taken. Yolanda is natuurlijk heel beschermend ten opzichte van Gigi, ze wil het beste voor haar dochter en kleindochter Khai," aldus een bron. Gigi en Zayn zouden al ruim een maand niet meer samen zijn.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

‘Yolanda Hadid geslagen door schoonzoon Zayn Malik’

Zayn ontkent Yolanda geslagen te hebben en plaatste op Twitter een bericht waarin hij benadrukt dat de veiligheid van dochtertje Khai zijn prioriteit is.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gigi Hadid wil kind buiten belangstelling houden

Gigi en Zayn hadden sinds 2015 een relatie, die al eens eerder op de klippen liep. In 2019 kwam het stel weer bij elkaar om hun geluk in september 2020 te bezegelen met de komst van baby Khai.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gigi Hadid worstelt regelmatig met etniciteit: 'Voel me soms te wit'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!