Beeld © ANP

Jada Borsato wist dat haar ouders weer samen zouden komen

29 oktober 2021 14:02

Jada Borsato is 'nog maar' achttien jaar, toch prijkt ze al op de cover van de bijlage 'Nina', onderdeel van de Belgische krant 'Het Laatste Nieuws'. Op die voorkant valt te lezen dat ze zich na de gezinscrisis volledig stort op haar muziekcarrière én dat ze altijd heeft gedacht dat haar ouders na hun breuk weer samen zouden komen.

"Ik vind het heel dapper dat papa en mama die stap gezet hebben"

Hoewel de nieuwste Nina pas morgen uitkomt, valt er online al een voorproefje te lezen van het gesprek met Jada. Ook de jongste Borsato-telg ontkomt niet aan vragen over de hereniging van Marco en Leontine. "Elkaar loslaten was de sleutel om elkaar weer toe te laten", vertelt ze onder andere. "Ik vind het heel dapper dat papa en mama die stap gezet hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jada Borsato openhartig over verzoening Marco en Leontine

Volgens Nina is het duidelijk te zien dat Jada een dochter is die met bewondering kijkt naar de moeilijke weg die haar ouders afleggen in hun huwelijk. Zeker nadat ze er na hun scheiding toch voor kiezen om hun liefde opnieuw een kans te geven. "Mijn ouders hebben rock bottom geraakt", aldus Jada.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato dankbaar voor 'nieuwe herinneringen' met Leontine

Nadat Marco en Leontine lange tijd de vorm loslaten, hebben ze die nu wél weer gevonden. Eerder kon de zanger aan RTL Boulevard melden dat het koppel aan het latten is. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!