Beeld © Instagram @daveroelvink

Dave Roelvink vader geworden van een zoontje

30 oktober 2021 11:21

De ooievaar is geland bij Dave Roelvink (27) en zijn vriendin Jazzlyn. Op Instagram laat de trotse papa weten dat hij vader is geworden van een zoontje.

"Jazz je bent een kampioen"

Dave plaatste zojuist een foto van Jazzlyn samen met de baby en een filmpje van zichzelf waarop hij hun zoontje vasthoudt. Dave vertelt dat het jongetje de naam Dean heeft gekregen. 'Vernoemd naar en eerbetoon aan me allerliefste omaatje (Dien) in de hemel. Wat zal je trots zijn daar boven. Jazz je bent een kampioen. Hou van jullie', zo schrijft hij in zijn Instagrampost. In de video is duidelijk te zien dat Dave erg emotioneel is. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Dave Roelvink hoopt op 'bromance' met toekomstige zoon

In april maakten Dave en Jazzlyn bekend dat ze samen een kindje verwachtten en de afgelopen maanden deelde Dave alle zwangerschapshoogtepunten met zijn volgers. Hij nam zijn volgers onder meer mee naar de verloskundige voor de echo's en naar het gemeentehuis voor het erkennen van het kindje.

Jazzlyn en Dave kennen elkaar nog uit hun jeugd. In 2013 kregen ze verkering, maar in 2015 ging het uit. Dave kreeg daarna iets met Julia Mekkes. Toen dat uitging, probeerde hij het toch weer met Jazzlyn. In augustus 2020 maakte Dave bekend dat de verkering weer aan is. Hij vertelde destijds aan RTL Boulevard: "De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten." 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Dave Roelvink 'continu' met babykamer bezig

Onlangs spraken we Dries Roelvink over de baby. Hij voorspelde dat Dave een betere vader zal worden dan dat hij zelf is.

Trotse opa Dries: 'Dave gaat een betere vader worden dan ik'

01:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!