Beeld © Videoland

Buddy over onthulling The Masked Singer: ‘Baal als stekker’

30 oktober 2021 13:19

Gisteravond konden we éindelijk zien wie er in het pak van de octopus zat. Niemand minder dan actrice Jette van der Meij (67) kwam tevoorschijn en dat zorgde bij jurylid Buddy Vedder (27) toch wel voor een groot baalmomentje: als medesoapie had hij natuurlijk als geen ander moeten weten wie er in het pak zat.

"Martine van Os begrijp ik helemaal niet. Snap ik nog steeds niet."

Buddy en Jette hebben in Goede Tijden, Slechte Tijden heel wat scenes met elkaar gespeeld, maar desondanks ging er bij Buddy geen belletje rinkelen. In After the Mask vertelt Jette dat ze Buddy niks kwalijk neemt. "We hebben met elkaar geacteerd, dat is heel anders dan zingen. En dan is het ook nog eens heel anders gezongen. Ik snap wel dat hij het niet zag." Na de opnames zagen Jette en Buddy elkaar nog even. "Ik had het zó moeten weten, ik baal dus echt als een stekker", aldus Buddy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Déze Boulevard-deskundige is Elfje in The Masked Singer'

Op de vraag wat Jette van de verdenkingen vond die bij haar pak hoorden, antwoordt ze dat ze vooral Gerrie van der Klei een enorme eer vindt. De twee vrouwen worden namelijk weleens vaker met elkaar in verbrand gebracht, omdat Jette ook weleens een rol van haar heeft overgenomen. "Ik zou het ook nog steeds heel leuk vinden als ze m'n zusje gaat spelen in de serie, het verloren zusje van Laura!" Dat sommige mensen dachten dat Martine Os in het pak zat, snapt ze dan weer niet: "Martine van Os begrijp ik helemaal niet. Snap ik nog steeds niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Vrouw Ron Brandsteder had geen idee van The Masked Singer'

Zoals gebruikelijk eindigde de aflevering weer met een nieuwe hint. We kregen namelijk de kleedkamer van de Vogelverschrikker te zien, waar een Belgische vlag en een heerlijk portie Vlaamse frieten stond. Dit betekent dus dat degene in het pak in ieder geval een link heeft met België. En dat zou er weer op kunnen wijzen dat Marc-Marie Huijbregts, een naam die al vaker voorbij is gekomen de afgelopen weken, in het pak zit. Hij is namelijk jurylid in de Vlaamse versie van De Slimste Mens.

Wie schuilt er achter het masker van de Octopus?

05:15

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!