Beeld © Kijk

André of Johnny? Bridget verklapt wie betere bedpartner was

30 oktober 2021 14:24

Bridget Maasland (46) heeft een nogal pikante onthulling gedaan in Johnny de Mol’s praatprogramma 'HLF8'. Johnny, die eerder een kortstondige relatie met Bridget had, vroeg haar namelijk wie een betere bedpartner was, hij of André Hazes. Bridget bleek totaal geen moeite te hebben met het beantwoorden van die vraag.

Bridget schoof aan bij het praatprogramma om te praten over de Spice Girls, die 25 jaar geleden hun debuutalbum uitbrachten. Het gesprek ging er netjes aan toe, totdat Bridget onderworpen werd aan het vaste ja/nee-spel op het einde. Johnny besloot vooral te gaan vissen naar het liefdesleven van de presentatrice en kreeg een aantal eerlijke antwoorden van haar. Op de vraag of ze inmiddels net zoveel mannen heeft gehad als Jeroen Pauw vrouwen, vertelt ze lachend dat dit nog lang niet het geval is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland: 'Ik wil een man die voor mij gaat, de ware ik'

Het gesprek wordt daarna een tikje ongemakkelijk, als Johnny haar vraagt of ze de ware Jakob al heeft ontmoet. Als Bridget aangeeft dat dit niet zo is, vraagt Johnny haar of hij het dus ook niet was. 'Nee', geeft ze als antwoord. Op de vraag of hij dan wel beter was dan André zegt Bridget volmondig 'Ja'. Als hij haar dan vraagt of hij ook beter in bed was, geeft ze opnieuw 'Ja' als antwoord.

Dat Bridget met positieve gevoelens terugkijkt op haar relatie met Johnny de Mol, blijkt ook uit dit fragment. 

Bridget herkent zich niet in explosieve relatie Johnny de Mol

00:56
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland doet boekje open over relatie met André

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!