Beeld © Getty Images

Boris Johnson geeft update over gezondheid koningin Elizabeth

30 oktober 2021 16:37

Hoewel Buckingham Palace vrijdag nog bekend maakte dat koningin Elizabeth (95) twee weken langer rust moet houden dan eerder bekend was gemaakt, gaat het volgens de Britse premier Boris Johnson (57) wél goed met haar. Tijdens een bezoek aan Rome vertelde Boris dat hij haar zelf heeft gesproken en dat ze in ‘zeer goede vorm’ is.

"Ze moet gewoon het advies van haar dokters opvolgen"

"Ik heb met Hare Majesteit gesproken en ze is in zeer goede vorm", zo vertelt hij. "Ze moet gewoon het advies van haar dokters opvolgen en wat rusten, dat is denk ik het belangrijkste. Ik denk dat het hele land met haar meeleeft en haar het beste wenst."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Queen Elizabeth moet langer rust houden om slechte gezondheid

Vrijdag bracht Buckingham Palace nog naar buiten dat Elizabeth twee weken langer rust moet houden dan eerder bekend was gemaakt. De koningin werd op 20 oktober plotseling uit voorzorg en voor 'inleidend' onderzoek opgenomen in het ziekenhuis. Een bezoek aan Noord-Ierland werd op het laatste moment afgezegd. Maar de volgende dag keerde ze al terug naar huis, Windsor Castle, en pakte zelfs wat ’lichte taken’ weer op. Deze zou ze volgens Britse media aan haar bureau mogen blijven uitvoeren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koningin Elizabeth mag niet meer alleen naar officiële gelegenheid

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!