Bruce Willis Beeld © ANP

Journalist moest 9 dagen wachten voor interview Bruce Willis

30 oktober 2021 23:08

De Amerikaanse journalist Martha Frankel (68) moest een keer negen dagen wachten op een interview met de acteur Bruce Willis (66). Dat vertelt de journalist in de podcast 'Haileywood' met presentator Dana Schwartz (28).

"Het was ongelooflijk saai en hij deed niet gezellig mee"

Het interview, dat na het lange wachten nog wel doorging, vond zo'n 25 jaar geleden plaats. Ze zou de Die Hard-acteur in de Britse stad London ontmoeten, maar werd dagenlang aan het lijntje gehouden. Waarom hij haar ruim een week liet wachten, weet ze niet. Uiteindelijk troffen de twee elkaar in het nabijgelegen Windsor.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bruce Willis weer even terug als Die Hard-personage

Martha noemt het interview "een heuse nachtmerrie". "Hij wilde nergens over praten. Het was ongelooflijk saai en hij deed niet gezellig mee", vertelt ze. Ze had vooraf aangeboden om tijdens het interview een potje poker te spelen om het ijs te breken. "Maar daar wilde hij niets van weten."

In het restaurant in Windsor waar ze hadden afgesproken mochten geen andere gasten aanwezig zijn, herinnert ze zich. "Zodat hij geen handtekeningen hoefde uit te delen." De acteur toonde bovendien geen initiatief om de rekening van de lunch te betalen of een fooi te geven. Martha was flink op de in Duitsland geboren acteur afgeknapt, vervolgt ze haar verhaal. "Het was mooi om te zien dat niemand iets zei toen Bruce weer zijn hotel inliep. Hij werd door niemand herkend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bruce Willis kan vrouw na weken weer in de armen sluiten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!