Henk Krol Beeld © ANP

Henk Krol sluit B&B, zoekt naar nieuwe locatie

31 oktober 2021 16:35

Henk Krol (71) sluit de deuren van zijn bed and breakfast in het Brabantse Best. De oud-voorman van de politieke partij 50PLUS kon de huur van het pand niet meer opbrengen. Het gastenverblijf gaat verder onder een andere naam.

"Al snel bleek dat de torenhoge huurprijs niet was op te brengen"

De B&B van Henk werd op 1 mei geopend. Daar droomde hij al 'vele jaren' van, zo schrijft Henk op Twitter. Eerder liet hij al weten dat zijn verblijf continu was volgeboekt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

B&B Henk Krol is volgens MAX Vakantieman niet zo hygiënisch

'Al snel bleek dat de torenhoge huurprijs niet was op te brengen wanneer je daarnaast ook nog voldoende personeel moest aannemen om de kwaliteit te kunnen garanderen', schrijft Henk. Daarom werd het verblijf per 1 september overgenomen door een bedrijf, maar toen ging de kwaliteit van de B&B flink achteruit, zo zegt hij zelf. Hij vond het daarom niet meer 'verantwoord' om zijn naam te verbinden aan de B&B.

Henk gaat op zoek naar een nieuwe locatie voor zijn bed and breakfast. Hij hoopt zijn gasten in de toekomst weer te kunnen ontvangen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Henk Krol doet goede zaken: B&B bij opening direct volgeboekt

Onze verslaggever Maxim Hartman ging onlangs nog op bezoek bij Henk Krol om zijn B&B te inspecteren. Hoe dat ging zie je in de video hieronder terug. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Henk Krol pakt zijn verlies en begint eigen B&B

Maxim beoordeelt de B&B van Henk Krol

04:56

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!