Linda de Mol Beeld © ANP

Dít is de grootste angst van Linda de Mol

31 oktober 2021 16:56

Misschien is het toeval, misschien niet, maar presentatrice Linda de Mol (57) verklapt vandaag, op Halloween, wat haar grootste angst is. Dat vertelt ze in gesprek met 'De Telegraaf'.

"Nu leef ik wat dat betreft veel bewuster"

De krant praat met Linda over haar nieuwe film Alles op Tafel, en vraagt vervolgens ook wat haar grootste angst is: 'Ziek worden. Voorheen was ik daar nooit mee bezig. Als ik het druk had, at ik slecht en kwam slapen de volgende week wel weer. Nu leef ik wat dat betreft veel bewuster. Ik slik multivitaminen, moet van mezelf twee keer per week sporten, eet minder vlees, doorloop geregeld een check-up. Want ik wil heel graag oud worden, maar dan wel gezond en fit.' 

De ouders van Linda werden allebei ziek toen ze ook wat ouder werden: 'Mijn vader kreeg kanker, mijn moeder Alzheimer. Dat was heel cru: zij kon hem mentaal niet meer steunen, terwijl hij fysiek niet langer in staat was haar bij te staan.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol laat vrijgezellen verder kijken dan 'boxjes'

De presentatrice schrok ervan hoe snel de gezondheid van haar ouders achteruit ging. 'Hun aftakeling is wel een enorm schrikbeeld. Voor iemand als ik, die in de basis een enorme controlfreak was, blijft het lastig om te accepteren dat je dat niet in de hand hebt. Je kunt nóg zo hard je best doen, uiteindelijk beslist het lot. Daar zul je mee moeten dealen. Hoe dat ook uitpakt', sluit Linda af. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maan maakt (carrière)move met zoon Linda de Mol

Alles op Tafel met Linda is vanaf 4 november in de bioscoop te zien. De film vertelt over een groep goede vrienden die een diner hebben. Zij dagen elkaar uit om de hele avond hun smartphones op tafel te leggen en elk gesprek en tekstbericht te delen met de rest van de groep, om te bewijzen dat zij geen geheimen voor elkaar hebben. Al snel blijkt echter dat zij elkaar veel minder goed kennen dan ze dachten. 

Behalve Linda spelen Peter Paul Muller, Lies Visschedijk, Ramsey Nasr, Eva Crutzen, Waldemar Torenstra en Diederik Ebbinge in de film. De trailer is hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Naakte Linda de Mol krijgt onverwacht bezoek van Tom Waes

Hapje eten draait uit op drama in nieuwe film Linda de Mol

02:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!