Beeld © ANP

Omstreden Marilyn Manson bij Sunday Service van Kanye West

01 november 2021 02:35

Kanye West (44) heeft zich wederom niet bepaald geliefd gemaakt. Op Twitter gaan er foto’s rond waarop te zien is dat de omstreden shockrocker Marilyn Manson (52) aanwezig is tijdens de Sunday Service van de rapper.

Marilyn is in het afgelopen jaar door een aantal vrouwen, onder wie actrices Evan Rachel Wood en Esmé Biancom beschuldigd van seksuele en psychische mishandeling. Kanye nodigde hem ook al uit op de releaseparty van zijn album Donda deze zomer. Evan reageerde daarop via Twitter, waar ze liet weten: 'Aan mijn medeslachtoffers die deze week ook een klap in het gezicht kregen. Ik hou van jullie. Geef niet op.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Misbruikzaak GoT-actrice tegen Marilyn Manson gaat door

Alle aanwezigen van de Sunday Service waren gekleed in witte gewaden met capuchons. Marilyn droeg daarbij ook een witte mondkap. Op een van de foto's is te zien dat hij samen met Kanye en Justin Bieber op het podium staat en ze elkaar omarmen. Justin ging volgens de aanwezige daarna voor in het gebed.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rechter verwerpt aanklacht vermeend slachtoffer Marilyn Manson

Kanye zal zich waarschijnlijk niet heel druk maken om de kritiek die hij momenteel op Twitter krijgt. Volgens ingewijden is hij druk bezig Kim Kardashian weer voor zich te winnen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!