Mariah Carey Beeld © ANP

Het is tijd: Mariah Carey opent officieel het kerstseizoen

1 november 2021 13:17

Het is vandaag 1 november dus dat kan maar één ding betekenen: zangeres Mariah Carey is zojuist wakker geworden uit haar zomerslaap en heeft het kerstseizoen officieel voor geopend verklaard. Op Instagram plaatst ze een hilarisch filmpje om het seizoen in te luiden.

"Er was altijd iemand die het moment verpestte"

'Ben je er klaar voor? Let's go!' schrijft de Amerikaanse bij onderstaande video. Vanaf nu kun je dus gewoon weer ongegeneerd gaan genieten van kerstklassiekers als 'All I Want For Christmas Is You' van Mariah zelf of 'Last Christmas' van Wham!. 

De kerstklassieker van Mariah uit 1994 is een vaste waarde tijdens de feestdagen. De zangeres staat met het nummer steevast hoog in de hitlijsten rond kerst en vindt de decembermaand dan ook erg belangrijk. Volgens Mariah komt dat, omdat ze door haar moeilijke jeugd geen fijne herinneringen aan Kerstmis heeft.

"Ik denk dat ik er als kind altijd behoefte aan had dat de feestdagen perfect waren en dat waren ze nooit", vertelde de zangeres afgelopen jaar in de Amerikaanse editie van Elle. "Er was altijd iemand die het moment verpestte. Altijd vervelende familieleden die langskwamen en alles dwarsboomde."

Mariah nam zichzelf daarom voor dat ze zoiets nooit meer zou laten gebeuren. "Toen ik uit mijn laatste huwelijk kwam, begon ik kerst te vieren zoals ik het wil vieren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mariah Carey slaat nieuwe weg in en stapt in cryptocurrency

Uiteraard is 'All I Want For Christmas Is You' elk jaar opnieuw een kersthit en Mariah verdient er dan ook een aardig zakcentje aan. Benieuwd hoeveel? Dat zie je in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De nieuwe Mariah Carey is opgestaan in The Voice Kids

Dit verdient Mariah Carey jaarlijks aan haar monsterkersthit

01:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!